Nieuws


Best beoordeelde JAMES Autoservice vestiging van Nederland

Vorige week hebben wij deze lekkere taart ontvangen van JAMES Autoservice Nederland!

Deze taart hebben wij niet zomaar ontvangen, maar doordat wij 1 van de 3 best beoordeelde JAMES Autoservice vestigingen zijn!

Maar wat is JAMES Autoservice van ons?

JAMES Autoservice is een merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland. In 2012 zijn wij onderdeel geworden van JAMES Autoservice waardoor wij ook de zakelijke markt van dienst kunnen zijn. Heeft u een leaseauto en wilt u deze laten onderhouden dan kan dat bij ons.


All-inclusive rijden maar dan wel in een auto die écht van jou is?

De auto abonnementen van onze Partner SoMobile bieden je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te kopen voor een vast bedrag per maand. Geen lease, maar wel de voordelen van all-inclusive auto rijden. De auto? Die is direct van jou. Meer weten over hoe het werkt? Of liever het grootste aanbod aan nieuwe auto’s van Nederland bekijken?

Ga naar SoMobile.

Waarom een auto-abonnement van SoMobile?

–          Grootste aanbod van Nederland, merk onafhankelijk.

–          Géén bijtelling

–          Inclusief onderhoud , banden en reparaties

–          De auto is van jou!

–          Verlaag zelf je maandbedrag met een aanbetaling of mobiliteitsbudget

–          BOVAG LID


Bezoekt u onze stand op de Businessdagen West-Brabant?

De stand van Van Kruysdijk Auto’s is tijdens de Businessdagen West-Brabant niet te missen. Deze bevindt zich prominent récht voor het centrale podium. Daar staat Van Kruysdijk ook prima op zijn plek.

Het veelzijdige bedrijf van Jos van Kruysdijk is immers al ruim 25 jaar een begrip in de wijde omtrek. Aan de Logtenburg in Prinsenbeek vindt zowel de zakelijke als particuliere klant het grootste universele autobedrijf in de regio. Ongeacht of het om onderhoud, reparatie of schadeherstel gaat: bij Van Kruysdijk is uw auto altijd in goede en vakkundige handen. Niet voor niets doet Van Kruysdijk het onderhoud voor grote zakelijke klanten zoals de Gemeente Breda, diverse fleetowners én de meeste leasemaatschappijen.

Van Kruysdijk auto’s wil op de Businessdagen zijn naamsbekendheid verder vergroten. “Wij gaan ons daar in onze volle breedte presenteren”, blikt Ronja van Kruysdijk al vooruit. “We zijn trots op ons ‘alles onder één dak’- concept en willen dat graag bij nog meer bedrijven in beeld brengen. “


Deze sportieve Volkswagen Golf is verkocht. We feliciteren de nieuwe eigenaar! Veel rijplezier ermee.