Nieuws

Bezoekt u onze stand op de Businessdagen West-Brabant?

De stand van Van Kruysdijk Auto’s is tijdens de Businessdagen West-Brabant niet te missen. Deze bevindt zich prominent récht voor het centrale podium. Daar staat Van Kruysdijk ook prima op zijn plek.

Het veelzijdige bedrijf van Jos van Kruysdijk is immers al ruim 25 jaar een begrip in de wijde omtrek. Aan de Logtenburg in Prinsenbeek vindt zowel de zakelijke als particuliere klant het grootste universele autobedrijf in de regio. Ongeacht of het om onderhoud, reparatie of schadeherstel gaat: bij Van Kruysdijk is uw auto altijd in goede en vakkundige handen. Niet voor niets doet Van Kruysdijk het onderhoud voor grote zakelijke klanten zoals de Gemeente Breda, diverse fleetowners én de meeste leasemaatschappijen.

Van Kruysdijk auto’s wil op de Businessdagen zijn naamsbekendheid verder vergroten. “Wij gaan ons daar in onze volle breedte presenteren”, blikt Ronja van Kruysdijk al vooruit. “We zijn trots op ons ‘alles onder één dak’- concept en willen dat graag bij nog meer bedrijven in beeld brengen. “


Deze sportieve Volkswagen Golf is verkocht. We feliciteren de nieuwe eigenaar! Veel rijplezier ermee.