Onderhoud & reparatie

Om veilig op weg te blijven is onderhoud aan uw auto onvermijdelijk. De Algemene Periodieke Keuring, APK genoemd, en onderhoudsbeurten zorgen hiervoor. De APK is een wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. We controleren hierbij onder andere de remmen, schokdempers, banden, wielophanging, verlichting en carrosserie van uw auto. Verder testen we de uitlaatgassen. Elke onderhoudsbeurt is afhankelijk van de gereden kilometers, de onderhoudshistorie en de gegevens van de auto. Hierbij controleren we de auto op belangrijke punten en verversen we vloeistoffen.

Naast onderhoud aan uw auto voeren wij vakkundige reparaties uit aan uw auto. Wij hebben jarenlange ervaring opgebouwd door het uitvoeren van reparaties aan verschillende automerken. We staan bekend als een betrouwbaar bedrijf dat zijn afspraken nakomt. U komt nooit voor verrassingen te staan, omdat we altijd vooraf overleggen met u wat de reparatie of het onderhoud gaat kosten.

Banden

Wanneer u comfortabel en veilig wilt rijden zijn goede banden een vereiste. Van Kruysdijk Auto’s zorgt ervoor dat u altijd veilig op weg kunt. Wij adviseren u graag over welke banden het meest geschikt zijn voor uw auto. Hierbij vergelijken we verschillende merken, typen en prijsklassen zodat ze aan uw wens voldoen. Naast het leveren van de banden, kunnen we ze ook monteren en balanceren en dat voor een scherpe prijs. Plan hier een afspraak in en zorg ervoor dat u altijd veilig op weg blijft.

Airco

Op warme momenten is het belangrijk dat uw auto koel blijft, zodat u geconcentreerd blijft rijden. Daarnaast zorgt de airco dat uw ramen niet beslaan. Het regelmatig onderhouden en reinigen van de airco van uw auto is dus van belang. Wij adviseren om uw airco jaarlijks preventief te laten controleren. Onderhoud kunt u het beste iedere twee jaar laten uitvoeren. Bij het reinigen van de airco zorgen we ervoor dat deze niet meer muf ruikt of zelfs stinkt. Plan hier een afspraak in, zodat we uw airco tijdig kunnen controleren.

Duurzaam repareren

Zoals het bij een modern autobedrijf past, hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo hebben we bewust gekozen voor led-verlichting en zijn we zelfvoorzienend in energie. Daarnaast scheiden we het afval én zijn we aangesloten bij de Stichting Duurzaam Repareren. We repareren bijvoorbeeld voordat we onderdelen vervangen. Dat bekijken we altijd per situatie en steeds in overleg met u.