Over ons

In de jaren ’80 knapte Jos van Kruysdijk in de avonduren auto’s op. Uiteindelijk besloot hij om van zijn hobby zijn werk te maken en een autobedrijf te starten. Nu, 35 jaar later, heeft hij een team van technische mensen om zich heen verzameld en veel kennis opgedaan. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of schade, wij weten er raad mee. Doordat ons team beschikt over een brede technische autokennis en gebruik maakt van specialistische gereedschappen, kunnen we klanten bedienen met alle automerken en typen auto’s.

Van het spoelen van een automaatbak tot het compleet restaureren van een auto, bij ons zit alles onder één dak. Wij helpen op alle vlakken, dat maakt ons speciaal. We vinden het belangrijk om samen met de klant een passende oplossing te zoeken die zowel technisch als economisch haalbaar is.

Naast de receptionisten, chauffeurs en kantoormedewerkers, zijn er bij ons zeven schade- en onderhoudsmonteurs in dienst. Iedere monteur heeft zijn eigen expertise en wordt jaarlijks zowel intern als extern getraind. Ook werkt Jos van Kruysdijk vaak zelf nog mee op de werkvloer om de medewerkers technisch te ondersteunen. Als we het probleem hebben gevonden, wordt het proces met de monteurs geëvalueerd. Dit vergroot de technische kennis van alle medewerkers én daardoor kunnen we waarmaken wat klanten vaak zeggen:

“Bij Van Kruysdijk Auto’s lossen ze het op!”

We worden niet voor niets gemiddeld beoordeeld met een 9,3!