Werken bij Van Kruysdijk Auto’s

Op dit moment staat er één vacature bij ons open.

Vacature autorestaurateur

Restauratie is een gespecialiseerd vak in de autobranche. Ben jij in staat een auto compleet te restaureren en reviseren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je bent verantwoordelijk voor het volledig reviseren van de automotor. Hierbij dien je de motor te kunnen de- en monteren en alle specificaties van de maatvoering te controleren. Je bent in staat de delen te vervangen, te verpakken en af te stellen volgens fabrieksspecificaties.

Ben jij als duizendpoot in staat de carrosserie van de auto te restaureren? Roestschade herstellen (waaronder lassen) is een vereiste bij restaureren van auto’s. Daarnaast behoort het plamuren, schuren, afplakken en (grondverf) spuiten van de auto en onderdelen bij de restauratie. Om de auto compleet te kunnen restaureren dien je de carrosserie van een auto middels een mallenbankmeetsysteem op maat te kunnen zitten.

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de controles op je uitgevoerde werkzaamheden. Het bijhouden van ontwikkelingen, technieken en methodes binnen de automarkt helpt jou en het bedrijf verder te ontwikkelen. Kortom een gevarieerde baan met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid.

Het betreft een 38-urige werkweek.

Profiel autorestaurateur

  •  Diploma automonteur;
  •  Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  •  Bereid tot volgen van cursussen/trainingen;
  • Rijbewijs B en eigen vervoer;
  •  Leergierige inzet;
  • Zelfstandig en zorgvuldig kunnen werken

Aanbod

We bieden jou een leuke diverse baan, waarbij samenwerken in een team het tot een uitdaging maakt. Je hebt als restaurateur je eigen verantwoordelijkheden en dit zorgt voor voldoende afwisseling in je werk.

Bedrijfsprofiel

Autobedrijf van Kruysdijk is een universeel autobedrijf dat zowel reparaties, onderhoud en schadeherstel doet aan auto’s. Daarnaast is de verkoop van auto’s een nevenactiviteit. Dit alles gebeurt onder één dak, en we streven er naar dit te doen voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Contact

Graag je CV en motivatiebrief richten aan Ronja van Kruysdijk – sales@vankruysdijkautos.nl

Autobedrijf van Kruysdijk
Logtenburg 4
4841PA Prinsenbeek
(076) 5411 692
www.vankruysdijkautos.nl